Østrig, Ischgl

Lejlighed

Apartment Alpin Apart

Om Apartment Alpin Apart

Pæne lejligheder med plads til hele familien i Ischgl.
• Velholdte og pæne lejligheder – oplagt til familien 
• Rolig beliggenhed kun 10 minutters gang fra liften 
• Skiløb i verdensklasse for alle niveauer 

På en rolig beliggenhed i Ischgl ligger lejlighedskomplekset Alpina Apart, som byder på skønne og velholdte lejligheder for 4-6 personer, så hele familien eller vennegruppen kan være samlet. Den ene af lejlighederne består af to dobbeltværelser med eget badeværelse samt køkken/alrum og balkon. Den anden lejlighed består af to dobbeltværelser med eget badeværelse samt større køkken/alrum med sovesofa til 2 personer og balkon.  


Tæt på liften og centrum

Fra lejlighederne er der kun 10 minutters gang til Pardatschgrat-gondolen, som hurtigt tager jer op til pisterne. Skiløbet i Ischgl er meget varierende, og her er noget for alle niveauer og generationer. Når dagen er omme, kan I opleve det pulserende byliv i Ischgl. Her er mange shopping muligheder, restauranter og afterski.  

Veludstyret køkken og brødservice  

Der skal energi til skibenene hver dag, og lejlighederne har et fuldt udstyret køkken, så der er rig udfoldelse for familiens kok. Der er desuden mulighed for at tilkøbe ’Brötchenservice’, hvor morgenbrødet bliver bragt direkte til døren, så I blot skal nyde udsigten til floden inden afgang.  
Alle lejligheder byder på tv, pengeskab og gratis Wi-Fi samt sengelinned og håndklæder.  

Vi håber, vi ses i sneen i Ischgl! 

Afstand til piste

400 m

Afstand til lift

350 m

Afstand til centrum

500 m

Afstand til skibus

250 m

Afstand til skileje

350 m

Pension

No Pension

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Nej

Elevator

Nej

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Balkon/terrasse, Bruser, Føntørrer, Håndklæder, Lejlighed, Mikroovn, Pengeskab, Sengelinned, Skirum med støvletørrer, Toilet, WiFi i lejlighed

AccommodationTypes