Østrig, Ischgl

Lejlighed

Apartment Alpin Apart

Fakta

Om Apartment Alpin Apart

Pæne lejligheder med plads til hele familien i Ischgl.

På en rolig beliggenhed i Ischgl ligger lejlighedskomplekset Alpina Apart, som byder på skønne og velholdte lejligheder for 4-6 personer, så hele familien eller vennegruppen kan være samlet. Den ene af lejlighederne består af to dobbeltværelser med eget badeværelse samt køkken/alrum og balkon. Den anden lejlighed består af to dobbeltværelser med eget badeværelse samt større køkken/alrum med sovesofa til 2 personer og balkon.

Tæt på liften og centrum

Fra lejlighederne er der kun 5 minutters gang til Pardatschgrat-gondolen, som hurtigt tager jer op til pisterne. Skiløbet i Ischgl er meget varierende, og her er noget for alle niveauer og generationer. Når dagen er omme, kan I opleve det pulserende byliv i Ischgl. Her er mange shopping muligheder, restauranter og afterski.

Veludstyret køkken og brødservice

Der skal energi til skibenene hver dag, og lejlighederne har et fuldt udstyret køkken, så der er rig udfoldelse for familiens kok. Der er desuden mulighed for at tilkøbe ’Brötchenservice’, hvor morgenbrødet bliver bragt direkte til døren, så I blot skal nyde udsigten til floden inden afgang.
Alle lejligheder byder på tv, pengeskab og gratis Wi-Fi samt sengelinned og håndklæder.
Skidepotet ligger tættere på liften
Hotel Alpina, der ligger halvvejs mod Pardatschgrat-gondolen fra Alpina Apart, er der, hvor ski-depotet befinder sig. Dermed slipper I for at skulle gå med hele vejen frem og tilbage med skiene før og efter en dejlig dag på ski.

Velholdte og pæne lejligheder – oplagt til familien

Rolig beliggenhed kun 5 minutters gang fra liften
Skiløb i verdensklasse for alle niveauer

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 400 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til skibus 250 m

Afstand til skileje 350 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Safetybox Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Toilet Ja

Håndklæder Ja

WiFi Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

3-værelses lejlighed til 4 personer

2 separate soveværelser, 2 badeværelser med brus / toilet, hårtørrer inkl. Sengelinned, håndklæder, 1 køkken med TV, telefon, gratis W-LAN, pengeskab, mikroovn, balkon

3-værelses lejlighed til 6 personer

2 separate soveværelser, 2 badeværelser med brus / toilet, 1 køkken med udtrækssofa til 5. og 6. person, TV, telefon, gratis W-LAN, pengeskab, mikroovn, balkon

AccommodationTypes