Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Solo på ski + 50 - Hotel Refuge + Chamois

Fakta

Om Solo på ski + 50 - Hotel Refuge + Chamois

Hotel Le Refuge & Hotel Le Chamois, med dansk personale, er nogle prisbillige hoteller med masser af hygge og god stemning lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Dette hotel er til specialturen "Solo på ski 50+", læs mere her.
 

OBS! Vi har udsolgt på herre-værelser!!! Der er kun ledige pladser til damer.

Turen går til solrige Alpe d´Huez i Frankrig

Dum, dum, dum!! Årets Solo på ski 50+ tur går til intet mindre en populære Alpe d´Huez i Frankrig. Alpe d'Huez er en klassiker, der bare bliver bedre og bedre for hvert år, og som vi har sendt gæster til siden skisæsonen 1981/82. Hvert år moderniserer de området for flere millioner og det ses. Derudover er Alpe d'Huez den by i Alperne med flest årlige solskinstimer. Hele 300 dage om året skinner solen nemlig i Alped´Huez og vi mener derfor skisportsstedet vil danne de perfekte ramme om årets Solo på Ski 50+ tur.

Vi gør opmærksom på, at dette er to forskellige hoteller, der ligger ved siden af hinanden. Der vil være fælles aftensmad og arrangementer på Hotel Le Refuge. Morgenmaden skal indtages på enten Hotel Le Refuge eller Hotel Le Chamois, alt efter hvilket hotel man er indlogeret på.

Det er ikke luksushoteller, men hvad Hotel Le Refuge og Hotel Le Chamois eventuelt måtte mangle i komfort opvejes af den hyggelige stemning, den korte afstand til skiliften og den gode mad.

Desuden sørger vores guider og personale på hotellet for, at din skiferie bliver den bedste tid – nem, bekvem og helt uden besvær.

Velplaceret, veldrejet og velplejet

I får ægte ski-in/ski-out med pisten lige uden for vinduerne og med kun 50 meter til nærmeste lift på Hotel Le Refuge i Alpe d'Huez. Man kan vitterligt se liften fra hotellet. Det er simpelthen genialt!

På Hotel Le Chamois bor du med kort afstand til pisten, der er nemlig kun 100 meter. Hotel Le Chamois ligger lige bag ved Hotel Le Refuge.

Lad os straks være ærlige med at hotellerne er af ældre dato. Vi har løbende givet de gamle damer en mindre make-over. Træværket har fået lidt kærlighed både inde og ude, vi har sørget for ekstra hygge hist og her, og både restauranten, baren og loungen har fået en tiltrængt portion opmærksomhed.

Det er naturligvis stadig muligt at finde et par skønhedsfejl rundt omkring. Men med den bedste placering i Alpe d'Huez og en solterrasse med udsigt over Alperne kan du ikke få et meget bedre hotel til årets skiferie end Hotel Le Refuge og Hotel Le Chamois.

Stor morgenmadsbuffet og tre-retters aftenmenu

Alle dage står du op til en god og solid morgenmadsbuffet. Om aftenen venter en lækker tre-retters aftenmenu, som du spiser sammen med de andre rejsedeltager på Hotel Le Refuge. Al maden er lavet af vores egne kokke. De ved godt, hvad der skal til, og er klar over, at du er sulten efter en lang dag på ski.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Til afterski og efter middagen tilbyder bartenderne den gode kaffe, spændende drinks, vin, øl og vand i baren på hotellet.

Spisning på afrejse og ankomstdage

På ankomstdagen, altså lørdage er køkkenet lukket til normal aftensmad. Her har du mulighed for at gå ud i byen og prøve lidt af de gode restauranter der ligger i Alpe d'Huez.

Til gæster, der ankommer sent, byder vi på en let anretning i tidsrummet 22.30-00.00.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 18€. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Det vil være muligt at tilkøbe en frokost/afrejse pakke (typisk sandwich + vand) I vil få mere information om dette på hotellet.

Små men gode værelser

Generelt er værelserne simple og små på Hotel Le Refuge og Hotel Le Chamois, men standarden er god i alle værelser - altså småt men godt. Der er mulighed for balkon mod tillæg.

Samtlige værelser er med bad og toilet, og de er gennemgående renoveret i 2007 og 2008. I 2012 er der lavet familieværelser til fire personer.

Sådan bor du på Solo-skiferien

Du booker en seng på et værelse, hvor du bor med andre af samme køn.

Vi gør også opmærksom på, at vi ikke kan garantere at du får det værelse du booker online, da vi efterfølgende fordeler værelserne, så det passer med mænd/kvinder. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at gøre alle tilfredse.

Central beliggenhed

Hotel Le Refuge og Hotel Le Chamois ligger næsten lige i centrum af Alpe d'Huez. Her i den gamle bydel er stemningen noget helt særligt med smalle gader og autentiske huse i træ og sten. Desuden er det netop her, du finder de gode restauranter og hyggelige cafeer.

I den nyere bydel er der masser af muligheder for at shoppe i lækre butikker og handle i indkøbscentre.

Ekstra informationer

På Hotel Le Refuge er der trådløst netværk i fælleslokalerne - der er ikke Wifi på værelserne.

Vi er i Alperne, og derfor kan infrastrukturen omkring internet til tider være med forsyningsudfordringer, hvilket kan gøre stabiliteten og adgangen svingende i kvalitet.


Hotellerne er fuldstændige røgfrie indenfor og udenfor ved hovedindgangen. Der må gerne ryges udenfor på terrassen hvor vi har sørget for askebægre.

Vi gør opmærksom på, at man ved ankomst og afrejse, selv skal transportere sin bagage de 300 meter mellem Palais Des Sports, hvor busserne holder, og hotellet. Der er parkeringsmulighed for egen bil 300 meter fra hotellet.

Afterski og arrangementer for alle

Når dagen på ski er veloverstået, sørger guiderne for hyggelig afterski og arrangementer, så der kan snakkes videre med de nye bekendtskaber, du har mødt i løbet af skidagen. Med andre ord er der altså altid noget at give sig til, og du vil aldrig være alene.

Ikke en scoreferie

Hos Danski er det vigtigt at pointere, at der ikke er tale om en score-skiferie for singler, men en social solo-skiferie for alle, som rejser alene, single eller ej, hvor du møder nye mennesker der også elsker skiløbet og deler din passion.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat på Hotel Le Refuge og Hotel Le Chamois er 4,5€. Læs mere her.

OBS! Det er ikke muligt at benytte rabatkode på specialture.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hotel Le Refuge og Hotel Le Chamois i Alpe d'Huez.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Føntørrer Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Solterrasse Ja

WiFi Ja

Enkeltværelse (Hotel Le Refuge)

Enkeltværelse med en enkeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Enkeltværelse (Hotel Le Chamois)

Enkeltværelse med en enkeltseng samt et badeværelse med brusebad eller badekar og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Seng på dobbeltværelse (Hotel Le Refuge)

Seng på dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et bad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

 

Seng på dobbeltværelse (Hotel Le Chamois)

Seng på dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et bad og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Seng på dobbeltværelse med balkon (Hotel Le Refuge)

Seng på dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Seng på dobbeltværelse med balkon (Hotel Le Chamois)

Seng på dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Seng på 3-sengsværelse (Hotel Le Refuge)

Seng på værelse til tre personer med tre separate senge. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Seng på 3-sengsværelse (Hotel Le Chamois)

Seng på værelse til tre personer med tre separate senge. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 


Seng på 3-sengsværelse med balkon (Hotel Le Refuge)

Seng på værelse til tre personer med tre separate senge. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Seng på 3-sengsværelse med balkon (Hotel Le Chamois)

Seng på værelse til tre personer med tre separate senge. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Seng på 3-sengsværelse i 2 rum i dobbeltseng (Hotel Le Refuge)

Værelse til fire personer i to rum. Det ene rum har en dobbeltseng og det andet rum en køjeseng. Badeværelset, med brusebad og toilet, er gennemgangsrum mellem de to værelser. Værelset høre sammen med "Seng på 3-sengsværelse i 2 rum i eget rum (Hotel Le Refuge)"
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Seng på 3-sengsværelse i 2 rum i eget rum (Hotel Le Refuge)

Seng i værelse til fire personer i to rum. Det ene rum har en dobbeltseng og det andet rum en køjeseng. Badeværelset, med brusebad og toilet, er gennemgangsrum mellem de to værelser. Køjeseng i eget rum med delt badeværelse. Værelset høre sammen med "Seng på 3-sengsværelse i 2 rum i dobbeltseng (Hotel Le Refuge)"
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Seng på 4-sengsværelse i 2 rum med 4 enkeltsenge (Hotel Le Refuge)

Seng på værelse til fire personer i to rum. Det ene rum har to enkeltsenge og det andet rum en dobbeltseng der kan deles til to enkeltsenge. Badeværelset, med brusebad og toilet, er i værelset med dobbeltsengen. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

AccommodationTypes