Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Hotel Le Refuge

Halvpension

Fakta

Om Hotel Le Refuge

Hotel le Refuge, med dansk personale, er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Vi har siden 1996 haft fornøjelse af at byde danske skigæster velkommen på Hotel le Refuge. Det er ikke et luksushotel, men hvad Hotel le Refuge eventuelt måtte mangle i komfort opvejes af den hyggelige stemning, den korte afstand til skiliften og den gode mad.

Desuden sørger vores guider og personale på hotellet for, at din skiferie bliver den bedste tid – nem, bekvem og helt uden besvær.

Paradis for børnene


Danski gør det nemt at have børnene med, når familien skal på ski. På Hotel le Refuge i Alpe d'Huez finder du vores børnevenlige koncept SnowyClub.

Her er der altså en børneguide, som sørger for at lege med børnene, dansk skiskole, børnearrangementer og meget mere.

Børn elsker at forsvinde ind i deres leg uden voksen indblanding, og solterrassen på Hotel le Refuge gør hvad den kan for at distrahere de voksne til at nyde deres ophold i Alpernes mest solbeskinnede by. På Hotel le Refuge finder du også hotellets yngste medarbejdere, nemlig Noah og Niels, der bor og lever i Alpe d’Huez med deres forældre Signe og Jacob som driver hotellet. Den ældste Noah elsker at møde nye danske børn og viser gerne hans hemmelige gemmesteder på hotellet.

Velplaceret, veldrejet og velplejet


I får ægte ski-in/ski-out med pisten lige uden for vinduerne og med kun 50 meter til nærmeste lift på vores eget hotel i Alpe d'Huez. Man kan vitterligt se liften fra hotellet. Det er simpelthen genialt!

Lad os straks være ærlige med at hotellet er af ældre dato. Vi har løbende givet den gamle dame en mindre make-over. Træværket har fået lidt kærlighed både inde og ude, vi har sørget for ekstra hygge hist og her, og både restauranten, baren og loungen har fået en tiltrængt portion opmærksomhed.

Det er naturligvis stadig muligt at finde et par skønhedsfejl rundt omkring. Men med den bedste placering i Alpe d'Huez og en solterrasse med udsigt over Alperne kan du ikke få et meget bedre hotel til årets skiferie end Hotel le Refuge - og ovenikøbet til så god en pris.

Stor morgenmadsbuffet og tre-retters aftenmenu


Alle dage står I op til en god og solid morgenmadsbuffet. Om aftenen venter en lækker tre-retters aftenmenu. Al maden er lavet af vores egne kokke. De ved godt, hvad der skal til, og er klar over, at I er sultne efter en lang dag på ski. Vi har naturligvis også tænkt på børnene, og der er en speciel børnemenu til dem.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Til afterski og efter middagen tilbyder bartenderne den gode kaffe, spændende drinks, vin, øl og vand i baren på hotellet.

Spisning på afrejse og ankomstdage


På ankomstdagen, altså lørdage er køkkenet lukket til normal aftensmad. Her har du mulighed for at gå ud i byen og prøve lidt af de gode restauranter der ligger i Alpe d'Huez.

Til gæster, der ankommer sent, byder vi på en let anretning i tidsrummet 22.30-00.00.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 18€ for voksne og 10€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Det vil være muligt at tilkøbe en frokost/afrejse pakke (typisk sandwich + vand) I vil få mere information om dette på hotellet.

Små men gode værelser


Generelt er værelserne simple og små på vores Hotel le Refuge, men standarden er god i alle værelser - altså småt men godt. Der er mulighed for balkon mod tillæg.

Samtlige værelser er med bad og toilet, og de er gennemgående renoveret i 2007 og 2008. I 2012 er der lavet familieværelser til fire personer.

Central beliggenhed


Hotel Le Refuge ligger næsten lige i centrum af Alpe d'Huez. Her i den gamle bydel er stemningen noget helt særligt med smalle gader og autentiske huse i træ og sten. Desuden er det netop her, I finder de gode restauranter og hyggelige cafeer.

I den nyere bydel er der masser af muligheder for at shoppe i lækre butikker og handle i indkøbscentre.

Ekstra informationer


På Hotel le Refuge er der trådløst netværk i fælleslokalerne - der er ikke Wifi på værelserne.

Vi er i Alperne, og derfor kan infrastrukturen omkring internet til tider være med forsyningsudfordringer, hvilket kan gøre stabiliteten og adgangen svingende i kvalitet.

Hotellet er fuldstændigt røgfrit indenfor og udenfor ved hovedindgangen. Der må gerne ryges udenfor på terrassen hvor vi har sørget for askebægre.

Vi gør opmærksom på, at man ved ankomst og afrejse, selv skal transportere sin bagage de 300 meter mellem PalaisDes Sports, hvor busserne holder, og hotellet. Der er parkeringsmulighed for egen bil 300 meter fra hotellet.

Vær opmærksom på, at der i nogle uger ikke vil være SnowyClub på Hotel le Refuge. Ring til os på 86 800 600 og hør nærmere om hvornår.

En skiferie på Hotel le Refuge indeholder blandt andet dette

- Serviceminded personale hele vejen rundt (Dansk & Internationalt)
- Central beliggenhed i den gamle bydel
- Ski-in/Ski-out
- Perfekt placeret solterrasse
- Hyggelig og nærværende stemning

Glæd jer til at møde familien Bennike


Hotel le Refuge drives af familien Bennike, der tidligere har været på flere af Danski’s hoteller. Senest på Chalet Oliver & Perdrix i La Rosiere sæsonen 19/20.

Familien bor og lever i Alpe d’Huez året rundt og har siden vinteren 2020/21 passet på og drevet Hotel le Refuge, under navnet ”Vores Alpe Eventyr”

De har et bredt kendskab til Alpe d’huez og vil være til stede som værtsfamilie under hele jeres ferie på hotellet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort (med kreditkort er der gebyr på 5 €), og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat på Hotel Le Refuge er 4,5€. Børn under 18 år er undtaget at betale turistskat.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hotel le Refuge i Alpe d'Huez.

  Afstande

  Afstand til piste 0 m

  Afstand til lift 50 m

  Afstand til centrum 200 m

  Afstand til shopping 200 m

  Afstand til skibus 50 m

  Afstand til skileje 200 m

  Værelset

  Føntørrer Ja

  Toilet Ja

  Bruser Ja

  Mad og drikke

  Bar Ja

  Restaurant Ja

  Halvpension Ja

  Faciliteter

  Babyseng Ja

  Lounge Ja

  Reception Ja

  Skirum med støvletørrer Ja

  Solterrasse Ja

  WiFi Ja

  Enkeltværelse

  Enkeltværelse med en enkeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 


  Dobbeltværelse

  Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et bad og toilet.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

   
  Dobbeltværelse med balkon

  Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

  3-sengsværelse

  Værelse til tre personer med tre separate senge. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. 
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 


  3-sengsværelse med balkon

  Værelse til tre personer med tre separate senge. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.
  Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

  4-sengsværelse i 2 rum med 4 enkeltsenge

  Værelse til fire personer i to rum. Det ene rum har to enkeltsenge og det andet rum en dobbeltseng der kan deles til to enkeltsenge. Badeværelset, med brusebad og toilet, er i værelset med dobbeltsengen. 
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

  4-sengsværelse i 2 rum med dobbeltseng og køjeseng

  Værelse til fire personer i to rum. Det ene rum har en dobbeltseng og det andet rum en køjeseng. Badeværelset, med brusebad og toilet, er gennemgangsrum mellem de to værelser.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

  AccommodationTypes