Italien, Canazei

Lejlighed

Residencé Anny

Fakta

Om Residencé Anny

Bo på Residence Anny sammen med din familie, placeret perfekt, så du kan stå på ski næsten helt op til hoveddøren.

Skiløb lige udenfor hoveddøren

Hvis du gerne vil bo i lejligheder der har den bedste beliggenhed i forhold til skiløbet i Canazei, er de her lejligheder lige noget for dig. På Residence Anny kan du stå på ski lige til hoveddøren, lejlighedskomplekset ligger nemlig for foden af Canazeis hyggelige skovpiste.

Som ekstra bonus er du samtidig også tæt på centrum, med få minutters gang til indkøb, restauranter og barer.

Lejligheder med plads til alle

Her bor du i rummelige lejligheder med plads til hele familien. De 3-værelses lejligheder har sengepladser til 4 personer, stort badeværelse og et køkken. De 2-værelses lejligheder har et soverum, et køkken-alrum. Du har rig mulighed for at sidde og hygge jer om aftenen, efter en lang dag på ski i lejlighederne.

Lejlighederne har et dejligt rum til opbevaring af ski og støvler, så du ikke skal kigge på de våde ski og lugte til de sure skistøvler i løbet af aftenen. Du finder også en parkeringsplads udenfor, som er tilknyttet til lejlighederne.

OBS! Der er ikke wifi i lejligheden.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen i Residence Anny i Canazei.

Afstande

Afstand til piste 20 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 250 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

2-vær. lejlighed max. 4 personer

2-vær. lejlighed til maksimum 4 pers. Et soveværelse og et opholdsrum med soveplads og køkken. Køkkenet er udstyret med kogeplader og køleskab.
Balkon - Kogeplade - Ovn - Køleskab - TV 

3-vær. lejlighed max. 4 pers.

3-vær. lejlighed til maksimum 4 pers. Lejligheden indeholder et soveværelse med en dobbeltseng, der kan laves til to enkeltsenge og et soveværelse med en køjeseng, køkken/alrum og badeværelse. Køkkenet er udstyret med kogeplader og køleskab.
Balkon - Kogeplade - Køleskab - TV 

AccommodationTypes