Østrig, Sölden

Lejlighed

Apart Haus Anton

Fakta

Om Apart Haus Anton

Vil du gerne bo billigt og godt i et af de mest eftertragtede skiområder i Østrig? Så er du kommet til det rette sted.

Men her er ikke bare billigt og godt – du bor også i nogle fine lejligheder med en rigtig god beliggenhed. Her er der nemlig ikke langt til den store lift, Gaislachkogl. Den tager dig hurtigt op i det store skiområde, og faktisk starter du hver morgen i agent 007 fodspor. På toppen, hvor liften ender, blev dele af James Bond filmen ‘Spectre’ nemlig filmet.

Har du små børn, som ikke nødvendigvis skal gå i James Bonds fodspor, så anbefaler vi, at du tager skibussen til Giggijochbahn. Her er der flere pister til familiens yngste skiløbere og er generelt mere børnevenligt. Skibussen stopper lige foran lejlighederne og er gratis.

Lejlighederne


Lejlighederne har plads til 2-3 personer – men hvis du har børn med, er det muligt at få en ekstra seng ind. Derudover rummer lejlighederne et fint køkken med opvaskemaskine og Wi-Fi – og i øvrigt alt andet, du har brug for på en skiferie.

Skiferie med wellness


Er dine skiben ømme? Så er der råd at hente her. Du har nemlig mulighed for tre gange i ugen at bruge husets fine wellness afdeling. Perfekt til de ømme stænger!

Derudover finder du et hyggeligt fællesrum i bygningen, hvor der er plads til at samles med vennerne, spille brætspil og nyde en kold øl.

Ønsker du at slippe for at lave morgenmad, kan du tilkøbe dette, når du bor her. Ring til os på 86 800 600 og hør mere.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen i Apart Haus Anton på årets skiferie!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Jacuzzi Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

Vis mere

WiFi (mod betaling): 10,- Euro

1-vær. lejlighed (max. 2 pers. + 1 barn)

Indeholder et køkken, opholdsrum med dobbeltseng samt sovesofa til 1 person samt et badeværelse.

Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Bad og toilet - Håndklæder - TV 


2-vær. lejlighed (max. 3 pers. + 1 barn)

Indeholder et køkken, opholdsrum med spiseplads, dobbeltseng og sovesofa til 1 person, soveværelse til 1 person samt et badeværelse.

Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Bad og toilet - Håndklæder - TV

AccommodationTypes