Østrig, Sölden

Hotel

Hotel Alm-Ferienclub Silbertal

Halvpension

Fakta

Om Hotel Alm-Ferienclub Silbertal

Alm-Ferienclub Silbertal i Sölden er fyldt med aktiviteter for hele familien, og så ligger det direkte på pisten.

Det charmerende Alm-Ferienclub Silbertal i Hochsölden ligger 2.000 m over havets overflade, cirka 7 km fra midtbyen i Sölden. Den høje beliggenhed betyder, at I bor direkte oppe i det kendte og store skiområde. Hotellet råder over sin egen skilift, så I hurtigt kan komme op til hotellet uden ventetid.

Stor og lækker halvpension


Halvpension indgår i værelsesprisen og består af en omfattende morgenbuffet med økologiske produkter samt 5-retters middag et udvalg af forskellige retter og salatbuffet. Der tilbydes grillaften eller temabuffet 1 gang om ugen. À la carte-restauranten er åben dagligt.

Masser af aktiviteter for store og små skiløbere


Hotellet har også en masse aktiviteter for både store og små skiløbere. I løbet af vinteren kan I blandt andet prøve kræfter med kælketur og vandretur med snesko. Der er desuden levende musik i kælderen flere aftener om ugen, billardsalon, kiosk samt legerum og bordtennisbord. Alm-Ferienclub Silbertal byder desuden på udendørs 'varme gryder' (træbadekar i naturtræ), så I kan nyde et bad under åben himmel.


Vigtigt at vide

Vær opmærksom på at hotellet kun kan nås i biler med AWD eller snekæder. Ønsker I kørselsvejledning eller taxaservice, bedes besøge Restaurant Pizzeria GUSTO i centrum af Sölden på ankomstdagen. Der kan man få kørselsvejledning eller gratis taxaservice på ankomst- og afrejsedagen mellem kl. 9.00 og 18.00. Uden for disse tidspunkter kan der bestilles taxa mod ekstra betaling. Vejen til Alm-Ferienclub Silbertal er lukket mellem kl. 22.00 og 1.00 om vinteren.
Beliggende midt i skiområdet
Stor og økologisk halvpension
Aktiviteter for hele familien
Kendt og stort skiområde

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

  Afstande

  Afstand til piste 0 m

  Afstand til lift 500 m

  Afstand til centrum 7000 m

  Afstand til skileje 7000 m

  Værelset

  TV Ja

  Føntørrer Ja

  Toilet Ja

  Bruser Ja

  Mad og drikke

  Halvpension Ja

  Faciliteter

  Babyseng Ja

  Dampbad Ja

  Kæledyr (på forespørgsel) 12€/day

  Legerum Ja

  Reception Ja

  Sauna Ja

  Vis mere

  Solarium: Ja

  Wellness: Ja

  Dobbeltværelse

  Værelse til 2 personer med en dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet og bad. De fleste værelser har balkon.
  Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV

  AccommodationTypes