Østrig, Sölden

Hotel

Hotel Alm-Ferienclub Silbertal

Halvpension

Fakta

Om Hotel Alm-Ferienclub Silbertal

Alm-Ferienclub Silbertal i Sölden er fyldt med aktiviteter for hele familien, og så ligger det direkte på pisten.

Det charmerende Alm-Ferienclub Silbertal i Hochsölden ligger 2.000 m over havets overflade, cirka 7 km fra midtbyen i Sölden. Den høje beliggenhed betyder, at I bor direkte oppe i det kendte og store skiområde. Hotellet råder over sin egen skilift, så I hurtigt kan komme op til hotellet uden ventetid.

Stor og lækker halvpension


Halvpension indgår i værelsesprisen og består af en omfattende morgenbuffet med økologiske produkter samt 5-retters middag et udvalg af forskellige retter og salatbuffet. Der tilbydes grillaften eller temabuffet 1 gang om ugen. À la carte-restauranten er åben dagligt.

Masser af aktiviteter for store og små skiløbere


Hotellet har også en masse aktiviteter for både store og små skiløbere. I løbet af vinteren kan I blandt andet prøve kræfter med kælketur og vandretur med snesko. Der er desuden levende musik i kælderen flere aftener om ugen, billardsalon, kiosk samt legerum og bordtennisbord. Alm-Ferienclub Silbertal byder desuden på udendørs 'varme gryder' (træbadekar i naturtræ), så I kan nyde et bad under åben himmel.


Vigtigt at vide

Vær opmærksom på at hotellet kun kan nås i biler med AWD eller snekæder. Ønsker I kørselsvejledning eller taxaservice, bedes besøge Restaurant Pizzeria GUSTO i centrum af Sölden på ankomstdagen. Der kan man få kørselsvejledning eller gratis taxaservice på ankomst- og afrejsedagen mellem kl. 9.00 og 18.00. Uden for disse tidspunkter kan der bestilles taxa mod ekstra betaling. Vejen til Alm-Ferienclub Silbertal er lukket mellem kl. 22.00 og 1.00 om vinteren.
Beliggende midt i skiområdet
Stor og økologisk halvpension
Aktiviteter for hele familien
Kendt og stort skiområde

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

  Afstande

  Afstand til piste 0 m

  Afstand til lift 500 m

  Afstand til centrum 7000 m

  Afstand til skileje 7000 m

  Værelset

  TV Ja

  Føntørrer Ja

  Toilet Ja

  Bruser Ja

  Mad og drikke

  Halvpension Ja

  Faciliteter

  Babyseng Ja

  Dampbad Ja

  Kæledyr (på forespørgsel) 12€/day

  Legerum Ja

  Reception Ja

  Sauna Ja

  Vis mere

  Solarium: Ja

  Wellness: Ja

  Dobbeltværelse

  Værelse til 2 personer med en dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet og bad. De fleste værelser har balkon.
  Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV

  AccommodationTypes