Østrig, Sölden

Hotel

Hotel Alm-Ferienclub Silbertal

Halvpension

Fakta

Om Hotel Alm-Ferienclub Silbertal

Alm-Ferienclub Silbertal i Sölden er fyldt med aktiviteter for hele familien, og så ligger det direkte på pisten.

Det charmerende Alm-Ferienclub Silbertal i Hochsölden ligger 2.000 m over havets overflade, cirka 7 km fra midtbyen i Sölden. Den høje beliggenhed betyder, at I bor direkte oppe i det kendte og store skiområde. Hotellet råder over sin egen skilift, så I hurtigt kan komme op til hotellet uden ventetid. 

Stor og lækker halvpension  

Halvpension indgår i værelsesprisen og består af en omfattende morgenbuffet med økologiske produkter samt 5-retters middag et udvalg af forskellige retter og salatbuffet. Der tilbydes grillaften eller temabuffet 1 gang om ugen. À la carte-restauranten er åben dagligt. 


Masser af aktiviteter for store og små skiløbere

Hotellet har også en masse aktiviteter for både store og små skiløbere. I løbet af vinteren kan I blandt andet prøve kræfter med kælketur og vandretur med snesko. Der er desuden levende musik i kælderen flere aftener om ugen, billardsalon, kiosk samt legerum og bordtennisbord. Alm-Ferienclub Silbertal byder desuden på udendørs 'varme gryder' (træbadekar i naturtræ), så I kan nyde et bad under åben himmel. 

Vigtigt at vide  

Vær opmærksom på at hotellet kun kan nås i biler med AWD eller snekæder. Ønsker I kørselsvejledning eller taxaservice, bedes besøge Restaurant Pizzeria GUSTO i centrum af Sölden på ankomstdagen. Der kan man få kørselsvejledning eller gratis taxaservice på ankomst- og afrejsedagen mellem kl. 9.00 og 18.00. Uden for disse tidspunkter kan der bestilles taxa mod ekstra betaling. Vejen til Alm-Ferienclub Silbertal er lukket mellem kl. 22.00 og 1.00 om vinteren. 
  • Beliggende midt i skiområdet 
  • Stor og økologisk halvpension 
  • Aktiviteter for hele familien  
  • Kendt og stort skiområde  Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 7000 m

Afstand til skileje 7000 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Babyseng Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Legerum Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Solarium Ja

Wellness Ja

Dobbeltværelse

Værelse til 2 personer med en dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet og bad. De fleste værelser har balkon.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV

AccommodationTypes