Østrig, Sölden

Hotel

Hotel Alm-Ferienclub Silbertal

Halvpension

Fakta

Om Hotel Alm-Ferienclub Silbertal

Alm-Ferienclub Silbertal i Sölden er fyldt med aktiviteter for hele familien, og så ligger det direkte på pisten.

Det charmerende Alm-Ferienclub Silbertal i Hochsölden ligger 2.000 m over havets overflade, cirka 7 km fra midtbyen i Sölden. Den høje beliggenhed betyder, at I bor direkte oppe i det kendte og store skiområde. Hotellet råder over sin egen skilift, så I hurtigt kan komme op til hotellet uden ventetid. 

Stor og lækker halvpension  

Halvpension indgår i værelsesprisen og består af en omfattende morgenbuffet med økologiske produkter samt 5-retters middag et udvalg af forskellige retter og salatbuffet. Der tilbydes grillaften eller temabuffet 1 gang om ugen. À la carte-restauranten er åben dagligt. 


Masser af aktiviteter for store og små skiløbere

Hotellet har også en masse aktiviteter for både store og små skiløbere. I løbet af vinteren kan I blandt andet prøve kræfter med kælketur og vandretur med snesko. Der er desuden levende musik i kælderen flere aftener om ugen, billardsalon, kiosk samt legerum og bordtennisbord. Alm-Ferienclub Silbertal byder desuden på udendørs 'varme gryder' (træbadekar i naturtræ), så I kan nyde et bad under åben himmel. 

Vigtigt at vide  

Vær opmærksom på at hotellet kun kan nås i biler med AWD eller snekæder. Ønsker I kørselsvejledning eller taxaservice, bedes besøge Restaurant Pizzeria GUSTO i centrum af Sölden på ankomstdagen. Der kan man få kørselsvejledning eller gratis taxaservice på ankomst- og afrejsedagen mellem kl. 9.00 og 18.00. Uden for disse tidspunkter kan der bestilles taxa mod ekstra betaling. Vejen til Alm-Ferienclub Silbertal er lukket mellem kl. 22.00 og 1.00 om vinteren. 
  • Beliggende midt i skiområdet 
  • Stor og økologisk halvpension 
  • Aktiviteter for hele familien  
  • Kendt og stort skiområde  

Afstande

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 7000 m

Afstand til skileje 7000 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mad og drikke

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Babyseng Ja

Bruser Ja

Dampbad Ja

Halvpension Ja

Hotel Ja

Kæledyr Ja

Vis mere

Legerum: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Solarium: Ja

Toilet: Ja

Wellness: Ja

AccommodationTypes