Østrig, Wagrain

Lejlighed

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

Velkommen til danskerfavoritten Wagrain og det helt nye HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort. Som navnet antyder, får du meget mere end en lejlighed her – og det er perfekt til familier med små børn, som måske ikke kan stå på ski en hel dag endnu.

De nybyggede lejligheder er opført og klar til sæsonen 2021/2022. Her er der altså intet der er gammelt eller slidt – og intet er overladt til tilfældighederne. I lejlighederne er der alt, du har brug for på skiferien. Som en bonus er der som udgangspunkt ingen opredninger i stuen – det vil sige, at hvis I er en familie på fire der skal afsted sammen, er der to soveværelser OG en stue, I kan være i.

Skiferie med wellness

Selvom det er lejligheder, så har du adgang til et hav af aktiviteter – blandt andet en wellness afdeling. Nok mest wellness for de små, da der er en pool og vandrutsjebaner. Et sandt mekka for familiens mindste skiløbere, når dagen på pisterne er omme.

Aktiviteter for store og små

Men det er ikke kun i poolen de små, og barnlige sjæle, kan bruge dagens sidste krudt. Du finder nemlig også legerum til forskellige aldre; tumlerum til de små og spillerum til de lidt ældre. Der er også en indendørs hal med mulighed for et hav af forskellige aktiviteter. Med andre ord er der næsten for få timer i døgnet til alle de muligheder, du får på hotellet her.

Spis på hotellet

Du bor i lejligheder, og der er god mulighed for at lave mad der. Vil du en aften noget andet, er det muligt at booke bord på resortets restaurant og nyde en aften ude. Der er også et pizzeria, hvor du kan hente takeaway, hvis det skal være let og hyggeligt en aften.

Derudover er der også et lille supermarked på resortet, hvor du kan købe diverse snacks og drikkevarer samt bestille morgenbrød. Så kan du hver morgen nyde et lunt rundstykke inden dagens skiløb.

Beliggenhed

Med alt det her, så skal der jo være et men et sted. Det kommer her! For HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort ligger ikke lige op og ned af liften – faktisk ligger den lige mellem de to store lifte i byen. Dog går skibussen lige foran døren som fragter dig hurtigt til en af liftene, og det gør at du hver morgen har mulighed for at vælge, hvor du skal starte din skidag fra den pågældende dag.

Centrum af Wagrain er cirka 10 minutters gang væk.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen i Wagrian på HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Afstande

Afstand til piste 1600 m

Afstand til lift 1600 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 1600 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 15 € pr dag

Vis mere

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

3 værelses lejlighed 2-4 personer - Lärche 3

Lækker lejlighed med 2 soveværelser 1 forældre soveværelse på ca. 20 kvm med dobbeltseng 180x200cm samt badeværelse, derudover et børneværelse på ca. 10 kvm med lidt mindre dobbeltseng 170x200cm samt tilhørende badeværelse. Udover dette er der opholdsrum på ca. 28 kvm med fuldt udstyret køkken.

Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - TV - WIFI

4 værelses lejlighed 3-8 personer - Lärche 4

Lækker lejlighed med 3 soveværelser samt køkken og opholdsrum. Alle værelser har eget tilhørende bad og toilet. 1 soveværelse er på ca. 31 kvm med dobbeltseng på 160x200cm en enkeltseng samt køjeseng på 90x200cm. Det andet soveværelse er på ca. 18 kvm med stor dobbeltseng på 200x200cm. Det sidste soveværelse er ca. 11 kvm med en enkelt seng.

Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - TV - WIFI

3 værelses lejlighed 2-4 personer - Lärche 11

Lækker lejlighed med 2 soveværelser med tilhørende bad samt køkken alrum. Det første soveværelse er på ca. 20 kvm med stor dobbeltseng på 200x200cm samt tilhørende bad med badekar. Det andet soveværelse er et mindre børne soveværelse på ca. 12 kvm med 180x200cm seng, hvor sengen går fra væg til væg, der er tilhørende toilet og bad. Derudover er der køkken alrum på ca. 27 kvm.

Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - TV - WIFI

4 værelses lejlighed 2-7 personer – Eiche 4

Lækker lejlighed med 3 soveværelser 3 badeværelser samt køkken alrum. Et soveværelse med dobbeltseng 180x200cm samt køjeseng 90x200cm. Det andet soveværelse er på 16 kvm med en dobbeltseng på 200x200cm og det sidste soveværelser er på ca. 11 kvm og har en enkelt seng. Derudover er der køkken/alrum på ca. 31 kvm.

Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - TV - WIFI

3 værelses lejlighed 2-5 personer - Lärche 6

Lækker 3 værelses lejlighed med 2 soveværelser og køkken alrum, samt 2 badeværelser. Det første soveværelse er på ca. 21 kvm og har dobbeltseng på 170x200cm, det andet soveværelse er på ca. 15 kvm og har en dobbeltseng på 180x200cm. Derudover er der et køkken alrum på ca. 21 kvm.

Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - TV - WIFI

AccommodationTypes