Italien, Livigno

Hotel

Hotel Cristallo

Halvpension

Fakta

Om Hotel Cristallo

Velkommen til dette fantastiske hotel, hvor du kan opleve ægte italiensk gæstfrihed og få muligheden for at stå på ski tæt på hotellet.

Det fantastiske Hotel Cristallo, som er beliggende midt i det sneklædte Livigno, er et af vores mest populære ophold i Livigno. Når du først møder ejeren, Maura, vil du forstå, hvorfor skiglade familier vender tilbage år efter år. Personalet på Hotel Cristallo, byder jer velkommen med den bedste italienske gæstfrihed og en høj standard af service, som er med til at skabe de perfekte rammer for din skiferie.

Madoplevelsen

Når du træder ind på hotellets restaurant, vil du straks lægge mærke til den store kakkelovn, der er med til at skabe en hyggelig og afslappende stemning under middagen. Du har nemlig halvpension med i opholdet, når du bor på Hotel Cristallo.

Udover den dejlige atmosfære i restauranten, kan du også nyde den fremragende mad. Om morgenen kan du starte dagen med en lækker morgenmadsbuffet, hvor du kan nyde udsigten til det sneklædte bjerglandskab. Det er den perfekte start på en dag, fyldt med skiløb.

Beliggenhed

Placeringen af Hotel Cristallo er helt ideel for skientusiaster. Skibussen standser lige ved siden af hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt. Men det bedste af det hele er, at du kan stå på ski næsten helt ned til hotellet, da pisten kun ligger 50 meter væk. Det gør det ekstra nemt og bekvemt for dig og din familie at nyde skiferien uden besvær.

Udover de skønne skifaciliteter, ligger hotellet også tæt på Livignos store centrum, hvor du kan udforske et væld af forretninger, caféer og modebutikker. Dette giver dig muligheden for at tilbringe tid sammen med dine medrejsende og nyde byens centrum og gå på opdagelse.

Sådan bor du

Det fantastiske hotel, beliggende midt i det sneklædte Livigno, lever virkelig op til sit navn - som en smuk lyseblå krystal. Indretningen på hotellet kombinerer den traditionelle italienske stil, med lyse og rustikke naturmaterialer, hvilket skaber den perfekte atmosfære for en skiferie.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Danski ser frem til at byde dig velkommen på Hotel Cristallo!

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng 25 € / night

Bad og toilet på gangen Ja

Garage Free

Handicap rum Ja

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Comfort

Dobbeltværelse Comfort er 16 m2 og lyst, til 2 personer med dobbeltseng, safeboks, TV og balkon. Derudover eget dusch/wc, hvor du kan forkæle dig selv med blandt andet "whirlpool"-brusekabine.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse Superior

Dobbeltværelse Superior er 20 m2 og lyst, til 2 personer med dobbeltseng og mulighed for 1 ekstra soveplads på en komfortabel sovesofa. Derudover indeholder værelset safeboks, TV, og eget dusch/wc med blandt andet "whirlpool"-brusekabine.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Suite

Suite er 24 m2 og lyst, til 2 personer med dobbeltseng og mulighed for 2 ekstra sovepladser på en komfortabel sovesofa. Derudover indeholder værelset safeboks, TV, og to dusch/wc med blandt andet "whirlpool"-brusekabine. Plus at soveværelset er udstyret med et badekar.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes