Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Sylvia

Halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Om Hotel Sylvia

Centralt i Ischgl - men samtidig tæt på liften - finder du Danskis eget 3-stjernede Hotel Sylvia med alt, du har brug for.

Hvis du ønsker at bo tæt på centrum og kun 300 meter fra Paradatschgratbahn, er Hotel Sylvia det perfekte valg for dig. Hotellet drives af skandinavisk personale, og den kulinariske oplevelse sættes i højsædet.

Hvordan smager maden?


Hver dag serveres der en autentisk østrigsk morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu. Her er der naturligvis tænkt på, at du har stået på ski en hel dag og er sulten.

Ankomst & afrejse

På ankomstdagen tilbyder vi, til vores flygæster, der ankommer med det sene fly, en lækker fyldig suppe med brød, som I kan nyde inden i går i seng. Hvis I ankommer tidligere, vil vi sørge for en aftenbuffet med en varm ret, pålæg, salat og en sød servering til at slutte af på.
Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en lækker morgenbuffet. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.
Ring på 86 800 600 for at booke.
På afrejsedagen er det sidste måltid morgenmaden. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich til rejsen hjem.

Værelserne & faciliteterne

Værelserne er alle indrettet i nyere stil med bad og toilet samt TV. Vi råder over forskellige værelsesformer, nogle med balkon. Kat.B-værelserne ligger i kælderen og har højtsiddende vinduer.
På hotellet kan dagen afrundes med en drink i den hyggelige lounge/bar, så indtrykkene kan fordøjes. Der findes ligeledes en sauna og dampbad hvis ømme muskler skal plejes.
Der er gratis internet, bar, skiopbevaring med støvlevarmer, elevator samt parkeringspladser til rådighed ved hotellet. Parkeringspladser dog i begrænset omfang - det vil sige, at der er få pladser, og bilen kan ikke flyttes i løbet af ugen, herefter henvises til offentlig parkering.
Danski glæder sig til at se dig på Hotel Sylvia på årets skiferie.
OBS: I perioden 22. december - 20. april 2019 vil der være halvpension med i prisen. Rejser uden for denne periode er kun med morgenmad.

Afstand til piste

250 m

Afstand til lift

250 m

Afstand til centrum

300 m

Afstand til skibus

100 m

Afstand til skileje

200 m

Pension

Halvpension

Bar

Ja

TV

Ja

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Babyseng, Babyseng, Dampbad, Garage, Glutenfri mad, Gæsternes favorit, Halvpension, Kæledyr, Lounge, Parkering (mod betaling), Pejs, Reception, Sauna, Skirum med støvletørrer, Toilet, TV rum, WiFi (mod betaling)

Dobbeltværelse

Værelse med dobbeltseng, bad, toilet og tv.


Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse budget

Værelse i husets underetage med 2 enkeltsenge, højtsiddende vinduer, toilet, brus og tv. (Halv kælder).

Sengelinned – Bad & toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse med 1 opredning

Balkon eller terrasse – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV 

Dobbeltværelse med balkon og 1 opredningVærelse med dobbeltseng (Kan laves til enkeltsenge), opredning til 1 personer, balkon, bad, toilet og tv.

Balkon eller terrasse – Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse m. 2 opredninger

Større værelse med dobbeltseng (Kan laves til enkeltsenge), sovesofa med mulighed for opredning til 2 personer, bad, toilet og tv.

Badekar – Sengelinned – Hårtørrer – Toilet – Håndklæder -TV -WiFi (gratis)

Familieværelse med balkon 5 personer

Større værelse med dobbeltseng (Kan laves til enkeltsenge), sovesofa til 2 personer, mulighed for 1 ekstra seng, balkon, bad, toilet og tv.
Balkon – Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV 

AccommodationTypes