Italien, Livigno

Hotel

Hotel Primula

Halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Primula

Skal familien afsted på skiferie, så kan I her på Hotel Primula bo i hyggelig alpestil og have en tæt placering på liften.

Et autentisk hotel

Det 3-stjernede Hotel Primulas ydre er kendetegnet ved en klassisk Alpestil. Det autentiske hotel har en super placering til det allervigtigste på din skirejse – nemlig liften og pisten. Kun 100 meter væk befinder nærmeste lift sig. Så du kan få lidt frisk bjergluft i lungerne og en smule gang i benene, inden du skal i gang med dagens skiløb. Altså en perfekt placering, så du ikke spilder din dyrebar tid på liften på transport.Afstanden til centrum af Livigno er dog et lille stykke væk. Hotellet ligger i San Rocco, som er en lille bydel uden for Livigno. Men der er gode transportmuligheder, hvis du vil se nærmere på centrum. Der er nemlig kun 50 meter hen til nærmeste busstoppested, hvor bussen tager dig ind til byen.

Forvent forkælelse

Ømme fødder, trætte ben og sved på panden. Sådan har du det måske efter en lang dag på de røde eller sorte pister. Hotel Primula har den perfekte opskrift til at hjælpe dig med dette. Der tilbydes nemlig et lækkert wellness-område på hotellet, hvor der både er jacuzzi, tyrkisk bad og sauna.Halvpension er også inkluderet i dit ophold her. Du får en klassisk italiensk morgenbuffet, som nok skal ligge en god bund. Om aftenen får du en aftenmenu, hvor du kan vælge mellem tre forretter og tre hovedretter. Rejser du med børn, kan hotellet være behjælpelige med at arrangere en børnemenu. MEN det er vigtigt, at du gør personalet opmærksomme på det i receptionen.Alt i alt er Hotel Primula i Livigno et rigtigt lækkert hotel, hvor du kommer til at føle dig hjemme og yderst velkommen. Med god placering i forhold til lift og piste, er det et super valg til din næste skirejse.Rigtig god skiferie! 

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 700 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Bruser Ja

Garage Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Hotel Ja

Jacuzzi Ja

Vis mere

Kæledyr: Ja

Lounge: Ja

Pengeskab: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Toilet: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

WiFi i værelse: Ja

Dobbeltværelse m. dusch/wc Værelserne er indrettet med dusch/wc med hårtørrer, TV, safety-boks, og telefon. Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)
Dobbeltværelse m. dusch/wc og opredning Værelserne er indrettet med dobbeltseng og én opredning, dusch/wc med hårtørrer, TV, safety-boks, og telefon. Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)
Enkeltværelse m. dusch/wc Indrettet med dusch/wc med hårtørrer, TV, safety-boks, og telefon. Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)
Dobbeltværelse m. dusch/wc og 2 opredninger Værelserne er indrettet med dobbeltseng og to opredninger, dusch/wc med hårtørrer, TV, safety-boks, og telefon. Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes